Waar kan ik mijn OV opladen?

Uw OV-chipkaart opladen? Dat kan via de webwinkel op www.ov-chipkaart.nl, op stations en in sommige bussen. U kunt ook gewoon ‘om de hoek’ uw OV-chipkaart opladen. Dit kan bijvoorbeeld bij diverse tabaks- speciaalzaken, supermarkten, en instellingen.

Waar Ophaalautomaat OV?

Ben je op zoek naar een ophaalpunt gebruik dan de servicepuntzoeker van OV-chipkaart.nl. Via de servicepuntenzoeker vind je OV-chipkaart servicepunten in heel Nederland. Bijvoorbeeld waar je saldo kunt opladen, een anonieme kaart kunt kopen of een online bestelling op je kaart kunt zetten.

Heeft AH OV-chipkaart?

Albert Heijn Op deze locatie kun je: Anonieme OV-chipkaart kopen. Laatste tien transacties inzien. Ophalen aanvraag/wijziging/beëindiging automatisch opladen.

Wat is een Ophaalautomaat OV?

Vul je adres in en vind een ophaalautomaat. Je krijgt de tien automaten bij jou in de buurt te zien en bij elke locatie wordt aangegeven wat je bij de automaat kunt doen.

Kan ik mijn OV online opladen?

Je kunt je OV-chipkaart op verschillende manieren opladen. Bestel saldo via internet. Of laad je kaart op door bij een oplaadautomaat op het station saldo te kopen.

Hoe OV-chipkaart opladen in bus?

Zo werkt het Ga naar een bushalte waar een bus rijdt die een ophaalpunt heeft. Als de bus is gestopt houd je je OV-chipkaart 3 seconden tegen het ophaalapparaat. Het apparaat geeft een piepje als je product is geladen.

Waar vind ik een Ophaalautomaat?

Waar kan ik een ophaalautomaat vinden? Kijk op servicepuntenzoeker voor de ophaalautomaten bij jou in de buurt. Kies voor ‘studentenreisproduct ophalen of stopzetten’. Let op: Ben je nog niet uitgecheckt omdat je nog onderweg bent, dan kan je geen studentenreisproduct ophalen.

Waar vind ik NS kaartautomaten?

NS-kaartautomaat binnen de poortjes Het kan zijn dat u genoeg saldo heeft om in te checken, maar te weinig voor de totale reis. U kunt dan het poortje niet openen. Om die reden vindt u deze automaat binnen de poortjes op het station, zodat u daar saldo kunt laden op uw OV-chipkaart.

Wat kost een OV-chipkaart bij AH?

De kaart kost bij het aanschaffen 7,50 euro. Daarna dient het kaarttegoed te worden opgeladen om met de kaart te kunnen reizen.

Wat kost een OV kaart bij Primera?

Primera vraagt tot 8,50 euro voor OV-chipkaart.

Hoe haal ik mijn OV Saldo op in de bus?

Ophaalpunt op de bus

  1. Schaf je gewenste reisproduct aan in de webshop.
  2. Ga naar een bushalte waar een bus rijdt die een ophaalpunt heeft.
  3. Als de bus is gestopt houd je je OV-chipkaart 3 seconden tegen het ophaalapparaat.
  4. Nu staat je abonnement, kortingskaart of saldo op je OV-chipkaart en kun je gelijk inchecken.