Hvad bruges Fjordenhus til?

Den blev indviet den 9. juni 2018 i Vejle. Bygningen fungerer som hovedsæde for KIRK KAPITAL A/S, som er projektets bygherre. Fjordenhus er et nutidigt Gesamtkunstværk, der indeholder en række stedspecifikke kunstværker samt interiør og belysning, som er særligt designet til bygningen af Eliasson og hans team.

Hvad koster Fjordenhus?

Da bygningen er opført på sin egen ø ude i vandet har det ikke været helt billigt at bygge. Men man har ikke ønsket at offentliggøre hvad prisen har været. I Vejle Amts Folkeblad den 1. juni 2018 skriver man: “Kirk Kapital havde netop købt 24.400 kvadratmeter havnegrund af Vejle Kommune for 70,5 millioner kroner.

Kan man besøge Fjordenhus?

Kl 7.00 til midnat alle dage. Oplev Olafur Eliassons enorme bygningskunstværk Fjordenhus sammen med Vejle Kunstmuseums guider eller på egen hånd.

Hvor lang tid tog det at bygge Fjordenhus?

Otte år har det taget at bygge Olafur Eliassons første hus og Kirk Kapitals nye hovedkvarter i Vejle – Fjordenhus.

Hvornår er Fjordenhus bygget?

Fjordenhus blev indviet lørdag den 9. juni 2018. Der er offentlig adgang til Olafur Eliassons kunstværker i stueetagen alle dage kl. 7-24.

Hvem ejer Fjordenhus?

Bygningen er den verdenskendte kunstners første Kirk Kapitals nye domicil i Vejle havn indvies den 9. juni. Fjordenhus bliver navnet på byggeriet, som Studio Olafur Eliasson står bag. Restaurantens ejer, Morten Kirk Johansen, er her flankeret af Olafur Eliasson og Sebastian Behmann, Studio Other Spaces.

Hvor høj er Bølgen i Vejle?

25 meter over jorden og med helt ugeneret udsigt over Vejle Fjord og broen.

Hvem ejer Kirk Kapital?

Kirk Kapitals aktionærer, Familien Kirk Johansen, er Ole Kirk Christiansens efterkommere. Udover administration af familiekontortjenester for vores aktionærer, specialiserer vi os i finansielle investeringer og strategiske minoritetsinvesteringer i morgendagens bedste virksomheder.

Hvem ejer lyst?

LYST ejes af Morten Kirk Johansen og er skabt i tæt samarbejde med Studio Other Spaces ved Olafur Eliasson og Sebastian Behmann, som også har tegnet Fjordenhus.

Hvem ejer Restaurant Remouladen i Vejle?

Godsejer Anders Kirk Johansen har solgt sin andel i de to restauranten til sin bror. Dermed bliver Morten Kirk Johansen eneejer af The Dining Project A/S, der er selskabet bag Vejle-restauranterne The Lodge og Restaurant Remouladen.

Hvad koster det at bo i Bølgen i Vejle?

Indtast dine søgekriterier og se de faktiske handelspriser

Ejendomstype Handelsform Pris
Ejerlejlighed Øvrig handel 3

Hvor høj er bølgen?

I stormfuldt vejr kan den signifikante bølgehøjde for eksempel ligge på 12 meter. Den højeste trediedel af bølgene vil da typisk ligge mellem 10 og 16 meter. En enkelt bølge, der er dobbelt så stor, altså 24 meter eller mere, syner ikke meget i det statistiske regnskab.