Hoe groot mag handbagage zijn bij Easyjet?

Je mag een klein stuk handbagage meenemen aan boord (max. afmetingen 45 x 36 x 20 cm inclusief handgrepen of wielen), die onder de stoel voor je moet passen.

Wat kost handbagage bij Easyjet?

Onze missie is altijd geweest om reizen gemakkelijk en betaalbaar te maken.

Online
Handbagage (max. 45 x 36 x 20 cm) GRATIS
Ruimbagage – tot 15 kg minimum- en maximumtarieven per stuk, per vlucht €8.99 – €45.99
Ruimbagage e – tot 23 kg minimum- en maximumtarieven per stuk, per vlucht €11.99 – €55.99

Kan ik mijn vlucht omboeken Easyjet?

Je kunt nu je vluchten op elk moment tot 2 uur voor vertrek omboeken zonder dat je wijzigingskosten hoeft te betalen, naar vluchten die momenteel in onze dienstregeling te koop zijn en naar elke bestemming.

Wat als je koffer te zwaar is Easyjet?

Alle handbagage die door passagiers wordt meegenomen, wordt op de luchthaven gecheckt op grootte. Als je koffer of tas niet aan de gestelde richtlijnen van Easyjet voldoet, wordt deze geweigerd of (mogelijk) als ruimbagage vervoerd. Hier zitten kosten aan verbonden, namelijk €15 per kilo, per koffer, per vlucht.

Hoe groot mag handbagage zijn bij Transavia?

40 x 30 x 20 cm) mag altijd mee in de cabine. Wil je zeker weten dat je stuk handbagage (max. 55 x 35 x 25 cm) ook mee mag in de cabine, reserveer dan plek in de cabine voor je handbagage. Deze optie is beschikbaar voor de meeste vluchten en kan je selecteren tijdens het boeken, of na het boeken in Mijn Transavia.

Hoe groot mag de handbagage zijn?

Volgens de IATA is de algemene regel voor het reizen met handbagage dat het formaat niet groter mag zijn dan 56 cm hoog, 45 cm breed en 25 cm diep. Alle vermelde afmetingen per luchtvaartmaatschappij zijn de buitenafmetingen in cm, inclusief handvatten, wielen, zijvakken en andere externe onderdelen.

Wat kost omboeken bij Easyjet?

Wijzigingen in je route (luchthaven van vertrek of bestemming) binnen +/- 1 dag brengen geen wijzigingskosten met zich mee, maar je moet wel het verschil betalen tussen je oorspronkelijke tarief en het huidige Flexi-tarief voor de nieuwe vlucht.

Hoeveel kost extra bagage Easyjet?

De kosten van ruimbagage zijn bij Easyjet afhankelijk van het moment van boeken, het moment van reizen en de vluchtduur. Een koffer van 15 kilo kost tussen de 12 en 39 euro, voor een koffer tot 23 kilo betaal je 18 tot 44 euro.

Hoe kom ik in contact met Easyjet?

easyJet is een digitale luchtvaartmaatschappij en de gemakkelijkste en goedkoopste manier om te boeken of je boeking te wijzigen is online of via onze mobiele app….Lokale telefoonnummers.

Land Telefoon
Nederland Bel +31 (0) 20 7946405 Ma-vr: 09 tot 17:00 uur. (lokale tijd).

Wat gebeurt er als je handbagage te groot is?

Is je handbagage groter, dan wordt deze tegen betaling in het ruim vervoerd, en bovendien betaal je nog eens 50 euro bij de gate, omdat je de medewerkers hebt opgehouden, en dus wellicht de hele vlucht.

Wat zijn de afmetingen van een handbagage?

Is Transavia streng met handbagage?

Transavia gaat geld vragen voor grotere handbagage: wat betekent dit voor jou? Transavia verandert haar bagagebeleid. Vanaf 15 juni is een rolkoffer aan boord niet meer gegarandeerd. Wie deze wel mee wil nemen aan boord, dient vooraf cabineruimte in de bagagevakken boven de stoelen te reserveren.