Yatsan hangi ülkenin?

İZMİR kökenli yatak şirketi Yatsan, 2016’da Ortadoğu’nun en büyük özel sermaye fonlarından National Bank of Kuwait (NBK) tarafından satın alındı. Yatsan’ın CEO’su da uzun yıllar Koç Holding’te çalışan Gökalp Bahçeli oldu. Yatsan’ın yeni yol haritasını Bahçeli ile konuştuk. Yatsan aslında köklü bir şirket.

Yatsanın en iyi yatağı hangisi?

Tempur yatak, Yatsan firmasının bir markası olup kesinlikle en rahat yatak modellerine sahiptir. Tempur yatakların en büyük özelliği, yatağın kişinin vücut yapısına göre şekil alması ve sertliğini kendisinin ayarlıyor olmasıdır.

Hilton hangi yatağı kullanıyor?

HILTON DA SERTA MAJESTY DİYOR! Kesintisiz yay örgüsüyle, kesintisiz uyku sunan Serta Majesty, yıllarca bozulmadan vücudu destekler ve her uyku pozisyonunda rahat bir uyku çekmenizi sağlar. 5 yıldızlı uyku konforunu tüm müşterilerine sunmak isteyen Hilton Otelleri de, tüm otellerinde Serta Majesty yatak kullanıyor.

Sealy yatak hangi ülkenin?

Amerika’nın 1 numaralı yatak markası Sealy, 1999 TL’den başlayan fiyatlarla Yatsan mağazalarında ve yatsan.com’da!

Yatsan ne zaman kuruldu?

1974 yılında kurulan Yatsan’ın İzmir Torbalı’da yaklaşık 500 kişinin çalıştığı bir fabrikası bulunuyor. Yatak üreticisi olarak bilinen firma aynı zamanda Türkiye’de yaylı yatağı da ilk üreten şirketlerden.

Tempur yatak kimin?

TEMPUR, 30 yıl önce NASA tarafından geliştirildiğinden beri süren ama yorulmak bilmeyen bir kusursuzluk arayışıyla, geceleri mükemmel uyumanızı sağlayacak şekilde tasarlanıp üretiliyor. İnovasyona dayalı bir yaklaşım güden TEMPUR, uykusuna değer verenleri çığır açan bir uyku teknolojisiyle tanıştırıyor.

Hangi marka yatağı tavsiye edersiniz?

2021 EN İYİ YATAK MARKALARI

  • 2020 YATAŞ PRESTİGE PRİME YATAK.
  • BELLONA ALOE VERA SOFT YATAK MARKASI.
  • 2020 İSTİKBAL COMFORT SLEEP YATAK.
  • VİSCO-PRO YATAK MARKASI.
  • 2020 WELLMATT LATEKSPO YATAK.

Hangi yatak alınmalı 2021?

5 En İyi Yatak Tavsiye 2021

  • Mobpazar Ortopedik Yatak, Platin Ortopedik Yaylı Yatak.
  • Yataş Joyful 300 DHT Yaylı Seri Yatak.
  • Yataş Multi Tam Ortopedik DHT Yaylı Seri Yatak.
  • US. SLEEPING Us.
  • Minar Safir Full Ortopedik Pedli Yaylı Yatak.
  • En İyi Yatak Nasıl Seçilir?
  • Satın Alma Kriterleri.

Otellerdeki yataklar neden rahat?

Otel yatakları neden rahat sorusunun cevabı bellidir. Otelde konfor yatakta başlar. Hijyen seviyesi yüksek, bakteri oranları düşürülen, alev geciktiricili gibi özelliklere sahip yataklar tercih ediliyor. Bu yüzden bazı yatak markaları sadece oteller için özel yatak koleksiyonu hazırlıyor.

Yatak alırken nelere dikkat edilmeli Ekşi?

en önemli ve unutulmaması gereken konu size uygun yatağı müşteri temsilciniz değil siz belirlersiniz. – doğal içerikli kumaşlara azami önem verin doğal içerikli kumaşlar gerçek anti bakteriyeldir. – kumaşların içeriğine dikkat edin. yüzde kaç ne kullanıldığı mutlaka sorgulayın.

Sealy yatak nedir?

Sealy Performance koleksiyonunda dayanıklı, bükümlü iplikler ile üretilmiş yumuşak örme kumaş kullanılmıştır. Özel süngeri daha fazla hava akışı ve hacim sağlar, ayrıca daha fazla rahatlık için ilave yumuşaklığa sahiptir.

Yatsan yatakları kaç yıl garantili?

Yatsan Tempur Yataklar 15 yıl sınırlı garanti sunar.

Yatsan’da yatak, bir sağlık objesidir?

Yatsan’da yatak, bir sağlık objesi olarak tasarlanıp üretildiği için uyku kalitesine önem verenler ve müşterilerine mükemmel geceler sunmak isteyen büyük otellerce de sıklıkla tercih edilir. Yeni nesil teknolojilerden yararlanılan üretim sürecimizde en çok hünerli ustaların bilgi ve becerisine güvenilir.

Hangi Yatsan Yatak odaları var?

Farklı ihtiyaçlar ve farklı yatak odaları için 120×200, 140×200, 60×120, 90×200 ölçülerinde tasarladığımız yataklarımız arasından kendinize en uygun olanı seçebilmek için en yakın Yatsan mağazasına gidip yatak modellerimizi deneyebilirsiniz.

En çok hünerli ustalardan biri olan Yatsan?

Yeni nesil teknolojilerden yararlanılan üretim sürecimizde en çok hünerli ustaların bilgi ve becerisine güvenilir. Size söz verdiğimiz uyku konforunu ve üstün kaliteyi sunmak için, Yatsan imzası taşıyan ürünlerin her biri, baş ustalarımız tarafından titizlikle kontrol edilir.

Yatsan Whisper lateks Elite yatak.?

Yatsan Whisper Lateks Elite Yatak. Ürün Ölçüsü:160×200 cm Tüm ölçüleri göster. 7.660 TL. SEPETE EKLE. Karşılaştır.